Recruitment(marketing) Business Partner

Omschrijving

 • Verleg jij graag je grenzen?
 • Houd jij van een gezonde portie eigenaarschap?
 • Krijg je energie van het aantrekken van nieuwe collega’s?

Als Recruitment(marketing) Business Partner regel jij alles van A tot Z aangaande de werving & selectie van nieuwe Flux collega’s. Je hebt een uitdagende portefeuille aan vacatures op Hbo-/Wo niveau binnen de GWW, wind- en energiesector. Je bedenkt zelf de wervingsstrategie. Selectiegesprekken voer je vanuit de Topgrading methode. In ons ATS (Recruitee) zorg je voor een actuele administratie zodat we altijd een up to date management rapportage hebben. Je weet als geen ander recruitment marketing in te richten en de organisatie op daar waar nodig zichtbaar te laten zijn. In deze rol zal je nauw samenwerken met de verschillende stakeholders binnen Flux Partners. Je bent een belangrijke collega voor het managementteam. Jouw inbreng en advies wordt wekelijks meegenomen in het managementoverleg. Je maakt deel uit van het HR-team, bestaande uit een Manager Academy, HR-assistent en HR Manager. Met dit team zorgen we ervoor dat we de juiste balans hebben aangaande instroom van nieuwe Fluxers en ontwikkeling en doorstroom van onze huidige Fluxers. Met elkaar vormen we een hecht team, waarbij hard werken, gedrevenheid en humor samengaan.


Dit bieden we jou

 • 30 vakantiedagen;
 • 10% compensatievergoeding boven op je brutoloon voor je oude dag;
 • Goede werkmaterialen, zoals laptop en telefoon. BYOD is bespreekbaar en staat een vergoeding tegenover;
 • Onboarding van 100-dagen;
 • Toonaangevende projecten waarmee jij het verschil maakt in Nederland;
 • 65 enthousiaste Flux-ers om mee te sparren over uiteenlopende onderwerpen;
 • Iedere week een weekafsluiting met daarna een VrijMiBo;
 • Bootcamp op vrijdagochtend op ons dakterras;
 • Gezellige maandborrels;
 • Ieder halfjaar een bureau tweedaagse waarin we op een externe locatie ons bezig houden met educatie, sport en gezelligheid.


Even voorstellen

Aangenaam, wij zijn Flux Partners. Als adviesbureau helpen we de publieke en private sector en werken we aan toonaangevende projecten op het gebied van grond- weg- en waterbouw, utiliteitsbouw, wind- en energiemarkt. We gaan voor het maximale resultaat. Vanuit tendermanagement, projectbeheersing, duurzaamheid, omgevingsmanagement, inkoopmanagement en contractmanagement werken we dagelijks aan uitdagende projecten. Dit doen wij onder andere voor Vattenfall, Boskalis, Rijkswaterstaat, VolkerWessels Groep, Provincie Overijssel en Mourik. Denk aan het implementeren van duurzaamheidstrajecten, schrijven van de winnende tender Prinses Marijkesluis en het projectmanagement voor Metro aan zee. 

Het moet wel leuk blijven. Dat is één van de belangrijkste credo’s bij Flux Partners. Natuurlijk nemen we ons werk serieus. We geloven in ambities najagen, in hard werken, in kritisch meedenken en in creatieve oplossingen. We willen nooit stil staan en geloven in de kracht van ontwikkeling. Bij Flux Partners willen we het verschil maken voor onze klanten. Blijvende impact realiseren en duurzame resultaten boeken. Dat doen we als één team. Eén team waarin we open staan voor elkaars verschillen, we het ontzettend belangrijk vinden dat iedereen zich op zijn plek voelt, we durven te reflecteren en eigenaarschap tonen.

We zijn partners van elkaar, én van onze klanten. We werken samen, maar ook apart. Om met iedere Flux-er de juiste verbinding te houden hebben we de Flux Friday. Deze dag staat in het teken van kennisdeling, ontwikkeling en samen de week afsluiten. Onze kernwaarden Familiair, Leuk, Uitdagend, Xcellent staan hierin centraal.

Jouw ontwikkeling met de Flux Academy

In de Employee Journey staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij geloven dat als jij groeit, je persoonlijke én professionele omgeving met je meegroeit. Daarom stimuleren wij je vanaf je start bij Flux Partners om je talenten verder te ontdekken en om in een korte tijd te groeien als adviseur en als persoon. In lijn met onze missie en visie faciliteert onze Flux Academy deze groei. Zo houd jij grip op je eigen ontwikkeling door ervarend leren, sociaal leren en formeel leren.

Vereisten

Eerlijk gezegd houden we niet zo van het woord vereisten. Helaas kunnen we de technische kant niet aanpassen. Wat wij hiermee bedoelen is dat het van pas komt als je het volgende meebrengt:

 • Hbo/ WO diploma;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Organisatiesensitiviteit;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • People skills;
 • Net als jouw overige 65 enthousiaste Flux collega’s ga je voor de hoogste kwaliteit;
 • Je kunt je volledig vinden in onze kernwaarden: Familiair, Leuk, Uitdagend, Xcellent.

Nog meer reden om bij Flux te werken? Zeker > Over Flux. We zien je sollicitatie graag tegemoet. Sluit de vacature niet helemaal aan op jouw wensen of waar jij energie van krijgt? Voel je vrij om een open sollicitatie te sturen of contact op te nemen met het HR-team via 020 840 8600.